התעניינות לגבי מוצר

ספר הבישול של רב-המכר "מחקר סין" / ד"ר ליאן קמפבל

    X

    ספר הבישול של רב-המכר "מחקר סין" / ד"ר ליאן קמפבל

    מחקר סין תיעד במהלך שנות ה-80 וה-90, את הקשר בין הרגלי תזונה, מאפייני אורח חיים, תחלואה ותמותה. המחקר הוכיח מדעית שמזון צמחי מלא הוא התפריט הבריא ביותר לאדם וכי יש ביכולתו להפחית בצורה דרמטית את שיעור המחלות הכרוניות הנפוצות, כמו השמנת-יתר, סוכרת, מחלות לב וסרטן.  ממצאי המחקר והשלכותיו לבריאותנו פורסמו על-ידי העורך הראשי של המחקר, ד"ר קולין קמפבל, ברב-מכר העולמי "מחקר סין" 
     
    הספר מתייחס לממצאים שתוארו ב"מחקר סין" כדי להציע ארוחות שמקדמות בריאות אופטימאלית שלא על חשבון המראה והטעם. הוא כולל מגוון רחב של מתכונים לכל אירוע: ארוחות בוקר, סלטים ומתאבנים, מרקים, כריכים, לחמים ומאפים, מנות עיקריות, תוספות וקינוחים. הספר כולל שפע טיפים מועילים למעבר לתזונה טבעונית.  
     
    המחברת, ד"ר ליאן קמפבל, ביתו של ד"ר קולין קמפבל, מחבר רב-המכר "מחקר סין", החלה להיחשף לתזונה צמחית מלאה בבית הוריה, תזונה אותה היא מיישמת על עצמה ומשפחתה.

    מדברות קריסטלים - הפודקאסט

    בפרק מס' 24 שעלה ב-2/10/24 אירחנו את מיכל סלע-מור, בעלת החנות "גודוויץ," בפרדס-חנה.   

    *להסרה – לחצו על המסך בכל מקום מחוץ למודעה