התעניינות לגבי מוצר

חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן / אביטל סבג

    X

    חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן / אביטל סבג

    ספר ייחודי ומרענן המביא בישול טבעוני איכותי, ייחודי ויחד עם זאת פשוט ונגיש, עם חיבור למחזוריות של הטבע והחיים ועם התייחסות לעונות השנה והמחזוריות של הפלנטה.

    הספר כולל יותר מ-75 מתכונים עשירים, מזינים ובריאים המבוססים על תורת הזן ועקרונות תזונה עתיקות יומין. המתכונים כתובים בצורה ברורה ומזמינה והם פשוטים יחסית להכנה. משולבים בו צילומים מרהיבים, תובנות וטיפים, סיפורי חיים ואנקדוטות באווירה ביתית ומוכרת.
     
    אביטל סבג היא שפית של מזון בריא ומומחית לרפואה סינית. היא אוהבת לבשל בצורה נכונה ויסודית לפי כללים מקובלים ויחד עם זאת מעודדת לחרוג מהם כדי לעשות את האוכל מעניין יותר ועם מגע אישי.

     

    מדברות קריסטלים - הפודקאסט

    בפרק מס' 24 שעלה ב-2/10/24 אירחנו את מיכל סלע-מור, בעלת החנות "גודוויץ," בפרדס-חנה.   

    *להסרה – לחצו על המסך בכל מקום מחוץ למודעה