פולי קפה – חמישה עקרונות לניהול עסק בזמנים טובים ורעים

מאת לזלי א. ירקס וצ'רלס דקר. הוצאת ויויד.

ספר קריא ומלבב, המתאר ייעוץ עסקי שניתן לבית-הקפה “אל אספרסו” (השם בדוי, אך הסיפור אמיתי). זהו בית קפה קטן ומצליח בעיר סיאטל בארה”ב. המיוחד בייעוץ זה הוא, שבעלי העסק, שרצו לשפר את תפקודיהם ולהצליח יותר, לא רצו להגדיל את מספר הסניפים ובחרו להשאר קטנים ומצליחים. הספר מתאר את העקרונות הבסיסיים שראשי התיבות שלהם צמיח”הצוות, מוצר, ייעודיות, חברתיות ו-התלהבות. יש בו דגשים על כל אחד מעקרונות אלו ואיך הקפדה עליהם שומרת את הצלחתו של עסק לאורך זמן ומבדילה אותו מאחרים שקמים ונופלים.

בצורה פשוטה וידידותית מעביר ספר זה מסר על לא רק על העקרונות החשובים ביותר, אלא על החשוב מכל: האנשים והאנושיות. מומלץ בחום לכל מי שמנהל עסק גדול או קטן.