חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן

מאת אביטל סבג. הוצאת גפן

ספר ייחודי ומרענן המביא את הבישול הטבעוני, כפי שאביטל סבג יודעת להביא אותו: מרגש, איכותי, ייחודי ויחד עם זאת פשוט ונגיש. עולם שלם מתגלה במטבח של אביטל שמכינה את המטעמים הנפלאים עם חיבור למחזוריות של הטבע והחיים ועם כבוד ואהבה עמוקה למה שמעניקה ומגדלת עבורנו אמא אדמה.הספר כולל יותר מ-75 מתכונים עשירים, מזינים ובריאים המבוססים על תורת הזן ועקרונות תזונה עתיקות יומין. המתכונים כתובים בצורה ברורה ומזמינה והם פשוטים יחסית להכנה. משולבים בו צילומים מרהיבים, תובנות וטיפים, סיפורי חיים ואנקדוטות באווירה ביתית ומוכרת.
אביטל סבג היא אם לחמישה בנים, שפית של מזון בריא ומומחית לרפואה סינית. היא מעבירה סדנאות בהן היא מלמדת את האמנות שהיא כל-כך אוהבת. היא יוצרת את המאכלים המופלאים במיומנות ובנינוחות. אביטל אוהבת לבשל בצורה נכונה ויסודית לפי כללים מקובלים ויחד עם זאת מעודדת לחרוג מהם כדי לעשות את האוכל מעניין יותר ועם טאץ’ אישי. .