המטבח הטבעוני שלי

מאת אורי שביט.

אורי שביט היא עיתונאית אוכל, מנחת סדנאות-בישול, ובעלת הבלוג הפופולרי “טבעוניות נהנות יותר”. העקרון המנחה אותה הוא, שחוץ מהעובדה שזה טבעוני, זה חייב להיות טעים, וגם עסיסי וצבעוני ומגרה ומענג, כמו שרק אוכל נפלא יודע להיות.

הספר כולל אוסף מתכונים משובחים, בין היתר תבשילי קדרה וירקות חיים, מאפים ריחניים ומרקים, מנות דגנים וקינוחים נהדרים, חגיגה של טעם, צבע ובריאות, מאכלים שהמתכונים שלהם פשוטים ושניתן להכינם כמעט ללא מאמץ, עם מרכיבים שניתן להשיג בקלות.

הספר מתאים גם לבשלנים המבקשים להעשיר את המטבח שלהם במתכונים קלילים, טעימים ובריאים. הוא מכיל מעל ל-100 מתכונים, כמחציתם ללא גלוטן.